Anunț proiect hotărâre PUG

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică locală, se aduce la cunoștință publică următorul proiect de act normativ: Proiect

Mai mult »

Anunț proiect hotărâre PUD

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2013 privind transparența decizională în administrația publică locală, se aduce la cunoștința publicului următorul proiect de act normativ: ”Proiect

Mai mult »

Anunț important

Vă informăm că Autoritatea Electorală Permanentă continuă campania pentru completarea Corpului experților electorali din țară. (președinte, locțiitor secție de votare)  Potrivit reglementărilor prevăzute de Legea nr.

Mai mult »

Anunț dezbatere PUZ

A fost publicat un anunț referitor la ”proiectul de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal pentru investiția Penny Supermarket, amplasament strada Nucilor nr. 45, com.

Mai mult »

Anunț sedință

Primăria Cumpăna a publicat un anunț în conformitate cu prevederile L52/2013 privind ordinea de zi a ședinței extraordinare a CL Cumpăna din 27.08.2020.

Mai mult »

Anunț ședință

Primăria Cumpăna a publicat un anunț în conformitate cu prevederile L52/2013 privind ordinea de zi a ședinței extraordinare a CL Cumpăna din 14.08.2020.

Mai mult »

Comentariile sunt oprite.

Close Search Window
Sari la conținut