Comunicate, Evenimente|

Data/Ora
Date(s) - 01/12/2020
Toată ziua

Categorie


 În aceste zile, poate mai mult ca oricând, vorbim despre eroi, ne gândim la ei, îi purtăm în suflet și le aducem omagii. Eroii sunt cei care au luptat și luptă în continuare pentru țară, pentru binele României, pentru bunăstare și credință, pentru unitate și încredere.

         La Cumpăna, de 1 Decembrie, i-am omagiat pe eroi, pe cei căzuți pe câmpul de luptă pentru libertate, dreptate, adevăr, neam, pentru România și pentru ca noi astăzi să fim liberi, să gândim liber, să credem și să visăm cât mai înalt.

Într-un cadru restrâns, respectând toate măsurile de protecție, preoții din localitate au oficiat Sfânta Liturghie la monumentul eroilor din centrul localității, apoi, am depus coroane de flori la toate cele trei monumente ale eroilor din Cumpăna, în semn de recunoștință.

          Eroii nu mor niciodată! Rămân în sufletul și în conștiința noastră!

„La mulți ani, patria noastră, România!

La multi ani române, oriunde te-ai afla!

Steagul sus române!

Inima sus România!” – a transmis primarul Mariana Gâju tuturor celor prezenţi la manifestare.

          Cu această ocazie reprezentanții administrației publice locale Cumpăna au mers la locuința domnului Ceapa Ion, în vârstă de 103 ani, singurul veteran de război al comunei Cumpăna, rămas în viață, pentru ai oferii o sumă simbolică, o diplomă și un drapel al României.

[ngg src=”galleries” ids=”10″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]

Comentariile sunt oprite.

Close Search Window
Sari la conținut