Comunicate, Evenimente|

Data/Ora
Date(s) - 01/12/2021
Toată ziua

Categorie


  La Cumpăna, de 1 Decembrie, i-am omagiat pe eroi, pe cei căzuți pe câmpul de luptă pentru libertate, dreptate, adevăr, neam, pentru România și pentru ca noi astăzi să fim liberi, să gândim liber, să credem și să visăm cât mai înalt.

Eroii sunt cei care au luptat și luptă în continuare pentru țară, pentru binele României, pentru bunăstare și credință, pentru unitate și încredere.

          Primăria și Consiliul Local Cumpăna, au marcat, anul acesta, în format restrâns și respectând măsurile de distanțare socială, manifestările prilejuite de ziua națională.

Au fost depuse coroane de flori la cele patru monumente de pe raza comunei Cumpăna, dedicate eroilor din primul și al doilea război mondial.

         Festivitatea a început cu intonarea Imnului de Stat. Imediat după acest moment a avut loc slujba religioasă oficiată de preotul paroh al Bisericii Sf. Parascheva din Cumpăna, iar mai apoi, viceprimarul comunei – Florin Neagu a susţinut o scurtă alocuţiune cu privire la însemnătatea acestei zile atât de importante.

        La eveniment au participat și reprezentanți ai Asociației „Cumpăna Tinerilor”, ce au ținut să depună o coroană de flori în cinstea eroilor neamului românesc.

La mulți ani, patria noastră, România!

Comentariile sunt oprite.

Close Search Window
Sari la conținut