Comunicate|

Data/Ora
Date(s) - 02/08/2023
Toată ziua

Categorie


Echipa de fotbal juniori a Clubului Sportiv „Victoria” Cumpăna, alături de domnul antrenor Cristian Mustacă se află în perioada 28 iulie – 4 august într-un stagiu de pregatire în orașul Câmpina.
     Cei 25 de copii născuți în anii 2006 – 2007, au susținut în cadrul acestui cantonament antrenamente și mai multe meciuri amicale cu echipe de tradiție ale fotbalului românesc: Dinamo București, FC Brașov și Petrolul Ploiești.
     Astăzi, delegația comunei Cumpăna a fost invitată la sediul Primăriei Câmpina de primarul Alin Ioan Moldoveanu, susținător al sportului, fost sportiv de performanță, campion european şi mondial la karate. Mulțumim și pe această cale domnului primar pentru condițiile excelente oferite sportivilor cumpăneni, cât și părinților pentru sprijinul permanent.
La finalul sezonului trecut, echipa comunei Cumpana s-a clasat pe locul al doilea în cadrul Campionatului Județean de fotbal, după echipa orașului Năvodari.
     Acest cantonament este un bun prilej de pregătire și așteptăm cu toții rezultate cel puțin la fel de bune ca în sezonul trecut. Dorim mult succes sportivilor noștri!

Comentariile sunt oprite.

Close Search Window
Sari la conținut