Comunicate|

Data/Ora
Date(s) - 04/09/2020
12:00 am

Categorie


 Astăzi, 4 septembrie 2020, la sediul Primăriei CUMPĂNA a avut loc festivitatea de înmanare a cheilor pentru 2 locuințe de tip ANL, libere ca urmare a predării acestora de către titularii anteriori: 1 apartament cu 2 camere și o garsonieră.

         Repartiția s-a efectuat în baza H.C.L. Cumpăna nr. 80 din data de 25.06.2020 privind aprobarea listei referitoare la ordinea de prioritate în soluționarea cererilor pentru pentru locuințelor construite de A.N.L. în regim de închiriere.

         Această listă a fost întocmită ca urmare a verificării  îndeplinirii criteriilor de repartizare a locuințelor de tip ANL prevăzute de Legea nr/ 152/1998 privind înfiintarea Agenției Naționale pentru Locuințe. Locuințele de tip ANL au fost repartizate astfel :

  1. PROCA ( CUTUI) CRISTINA – ANL 2, SC. A, ET. 2, AP.11 ( 2 camere) – căsătorită, 2 copii.
  2. NEDELCU BIANCA CLAUDIA – ANL 3, ET. 1, AP. 8 ( garsonieră) – necăsătorită.

        Evenimentul a adus multă bucurie celor cărora le-au fost repartizate  aceste locuințe, primarul comunei Cumpăna, urandu-le multă sănătate și noroc. Acestora le-au fost oferite câte o revistă „ Comuna mea Cumpăna’’ și o icoană.

       Având în vedere repartizările celor 2 locuințe, lista privind ordinea de prioritate în soluționarea cererilor de repartizare a locuințelor tip ANL pentru tineri destinate închirierii va fi actualizată în ședința Consiliului Local Cumpăna din luna septembrie 2020.

[ngg src=”galleries” ids=”4″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]

Comentariile sunt oprite.

Close Search Window
Sari la conținut