Comunicate|

Data/Ora
Date(s) - 15/12/2023
Toată ziua

Categorie


Facultatea de Arte a Universității “Ovidius” Constanța, împreună cu Centrul de Cercetare Științifică și Creație Artistică “Euxin”, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Cumpăna, au oferit ieri seară un spectacol de zile mari, un regal de colinde, ce a emoționat audiența, oferind tuturor bucuria unui Crăciun senin. Studenții Ansamblului Vocal al Programelor IMC și ASL, dirijați de doamna profesor Nicoleta Ardelean, au reușit să transpună auditoriul, cumpăneni și prieteni ai acestora, în spiritul magic al sărbătorii Nașterii Domnului.

Sala Casei de Cultură din Cumpăna a fost plină de entuziasm și bucurie, pe măsură ce, atât soliștii, cât și ansamblul vocal au interpretat cu măiestrie melodii specifice sezonului festiv. Vocea puternică și armonioasă a membrilor ansamblului a captivat publicul, creând o atmosferă deosebită și plină de emoție. Aceștia au prezentat atât colinde tradiționale românești cât și lucrări corale ce aparțin compozitorilor români cât și internaționali printre care amintim: Gheorghe Cucu, Nicolae Lungu, Francisc Hubie și multi alții.

Concertul a fost o ocazie unică de a celebra tradițiile și valorile culturale universale, aducând împreună comunitatea într-un moment de reculegere și bucurie. Un eveniment în premieră pentru comunitatea din Cumpăna, care sperăm să devină tradiție.

Mulțumim tuturor celor implicați în reușita acestui eveniment înălțător, prof. univ. dr. habil. Nicoleta și Ioan Ardelean, cda. drd. Mirela Cicu, cda. drd. Natalia Gribinic, membrilor ansamblului vocal, în special fiicei comunei Bianca-Ștefania Luzinschi, precum și publicului prezent.

Cu această ocazie vă transmitem gândurile noastre de recunoștință și urări sincere de sănătate, pace și fericire. Sperăm că acest concert a adus bucurie și inspirație în inimile tuturor celor prezenți și că spiritul magic al sărbătorii Nașterii Domnului, alături de adevărata însemnătate a acestui mare eveniment va rămâne alături de noi în toată viața.

Comentariile sunt oprite.

Close Search Window
Sari la conținut