Comunicate, Evenimente|

Data/Ora
Date(s) - 03/04/2020
12:00 am

Categorie


În prezența primarului comunei Cumpăna, Mariana Gâju, s-a semnat, astăzi, 3 aprilie, la sediul Ministerului Transporturilor, fila de buget necesară continuării lucrărilor de reabilitare a malului stâng al Canalului Dunăre Marea Neagră. Este vorba despre o primă tranșă a sumei necesare reabilitării, în valoare de 25 de milioane de lei (din cele 50 de milioane de lei în total).
Lucrările vor fi efectuate de către Administrația Canalelor Navigabile și vor fi demarate pe 6 aprilie 2020.
Directorul ACN, Daniel Georgescu, confirmă primirea fondurilor, precum și semnarea ordinului de începere a lucrărilor la data menționată.
Pe această cale, în numele tuturor familiilor grav afectate de alunecările de teren, Administraţia Publică Locală Cumpăna mulţumeşte tuturor factorilor, de la nivel local și național, pentru implicarea în rezolvarea acestei probleme. Edilul comunei, Mariana Gâju, afirmă că administrația locală din Cumpăna va supraveghea, îndeaproape, lucrările de reabilitare, pentru ca acestea să se finalizeze cât mai curând cu putință, iar cele opt familii afectate să se reîntoarcă, în siguranță, în căminul lor.

Comentariile sunt oprite.

Close Search Window
Sari la conținut