Comunicate, Evenimente|

Data/Ora
Date(s) - 05/10/2021
Toată ziua

Categorie


 

 

„Educația este cheia care deschide ușa de aur a libertății”.

                                                                             George Washington Carve

 

În plină zi de toamnă blândă și aurie, când sărbătorim Ziua Mondială a Educației, manifestăm recunoștință față de dascălii noștri, care arzând ca o flacără, cu pasiune și migală, cu responsabilitate și profesionalism, șlefuiesc și modelează caracterul și educația copiilor noștri, formând oameni de valoare.

Sfințenia și lumina cărții ne ating și ne fac mai buni pe noi toți, amintindu-ne, o dată în plus, de măiestria celor care fac ca visurile noastre să se înfăptuiască: educatori, învățători, profesori.

Dragi DASCĂLI, contribuția dumneavoastră la dezvoltarea personalității fiecărui copil este crucială. Ați fost și rămâneți promotorii bunătății, demnității umane și cei mai buni prieteni ai elevilor și părinților. Vă aducem în dar cele mai frumoase cuvinte de laudă și urări de bine pentru oaza nesecată de cunoștințe.

Grație muncii dumneavoastră, ați făcut posibil ca bună parte din visurile atâtor generații să prindă aripi, să devină realitate și să nu aibă limite. Fie ca aprecierea și recunoștința generațiilor de elevi pe care i-ați format să vă însoțească mereu, constituind prilej de satisfacție și inspirație pentru noi realizări.

Considerațiile noastre se îndreaptă astăzi către dumneavoastră, făuritori de sentimente și de caractere, artiști care dați culoare sufletului nostru, deschizători de drumuri și de idealuri. Sunteți cei care, printr-un simplu surâs, schimbați destine și făuriți personalități, cei care creează acele însuşiri în substanţa cea mai delicată şi mai nobilă – OMUL.

Vă dorim multă sănătate, satisfacții în plan profesional, putere pentru a transmite mai departe lumina cunoașterii elevilor curioși, motivațí și recunoscători, iubirea de adevăr și frumos și să păstrați nealterată pasiunea pentru activitatea nobilă pe care o împărtășiți elevilor dumneavoastră.

Cuvintele sunt prea puține pentru a exprima recunoștința pe care o simțim. Vă înapoiem acum, de ziua dumneavoastră, puțin din soarele pe care ni l-ați pus în suflet!

”Un profesor este asemeni unei lumânări. El se mistuie pe sine pentru a lumina calea altora.”                                                                                        

                                                                                                 Mustafa Kemal Ataturk

 

LA MULȚI ANI!

Cu aleasă prețuire și profundă considerație!

Primar,

Mariana Gâju

Comentariile sunt oprite.

Close Search Window
Sari la conținut