Comunicate|

Data/Ora
Date(s) - 14/05/2024 - 15/05/2024
Toată ziua

Categorie


Primăria şi Consiliul Local al Comunei Cumpăna, reprezentate legal prin persoana primarului Mariana  Gâju, au deosebita plăcere de a vă invita miercuri, 15 Mai 2024, ora 17.00, în Sala mare a Casei de Cultură din localitate, pentru a sărbători împreună ZIUA INTERNAȚIONALĂ A FAMILIEI.

         În cadrul evenimentului vor fi celebrate familiile căsătorite în comuna Cumpăna, care în acest an aniversează  „Nunta de aur”. De asemenea, vor fi aniversate şi tinerele familii care în acest an și-au unit destinele, prin încheierea căsătoriei. Familiile vor primi în dar un frumos spectacol, flori, diplome şi daruri.

         Tuturor familiilor le vom oferi un frumos spectacol! Studenții și Profesorii Facultății de Arte (Secția Teatru) a Universității “Ovidius” din Constanța vor pune în scenă piesa de teatru ”Fii Cuminte, Cristofor!” de Aurel Baranga. Un spectacol inedit, o comedie spumoasă, scrisă după regulile teatrului bulevardier, care dezbate, cu umor și ironie, o temă mereu actuală: (ne)fericirea conjugală, în care autorul înveleşte drama cuplului plictisit într-o comedie de tip farsă, abordează tema perenă a familiei şi a încercărilor prin care trec partenerii atunci când armonia începutului este erodată de trecerea anilor.

          În încheierea serii, Ansamblul “Doina Cumpenei” va debuta într-o nouă formulă cu un moment folcloric – coregraf Constantin Olteanu.

Comentariile sunt oprite.

Close Search Window
Sari la conținut