Comunicate, Evenimente|

Data/Ora
Date(s) - 15/05/2020
12:00 am

Categorie


Ziua familiei nu face parte din rândul evenimentelor ocazionale, oficiale, înscrise în calendarul cancelariilor de stat, ci este în fiecare zi tărâmul de pace și prosperitate al oamenilor care au înțeles să trăiască în legea lui Dumnezeu, pentru a semăna în jur armonii și frumuseți.
Trăinicia unor familii din comuna Cumpăna este marcată de reprezentanții autorității publice locale, care au ocazia de a sărbători cele mai longevive cupluri ce aniversează fie nunta de aur, fie pe cea de argint, fie viitoarele cupluri la început de drum, cu prilejul Zilei Internazionale a Familiei.
Datorită acestor cupluri longevive, comuna Cumpăna cu întâmplări bune sau mai puțin bune, este o familie tradițională care își așteaptă cu bratele deschise generațiile viitoare – cele 8 cupluri care în acest an și-au unit destinele.
În sărbătorirea acestei zile, la propunerea primarului comunei Cumpăna, doamna Mariana Gâju, familiile sărbătorite au fost invitate să planteze câte un stejar pe teritoriul localității, simbol al trăiniciei și longevității.
Cu acest prilej, Primăria și Consiliul Local Cumpăna felicită cele 12 familii care sărbătoresc 50 de ani de căsătorie, precum și cele 8 tinere familii, oferindu-le cadouri simbolice, flori și diplome aniversare.

Comentariile sunt oprite.

Close Search Window
Sari la conținut