Comunicate|

Data/Ora
Date(s) - 15/05/2021
Toată ziua

Categorie


Dorim să amintim faptul că data de 15 mai a fost declarată ca „Zi Internaţională a Familiei” de către Adunarea Generală a ONU, la 20 septembrie 1993, în vederea sensibilizării privind importanţa instituţiei familiei, promovării cunoştinţelor despre tendinţele socio-economice şi demografice care afectează familia şi stimulării răspunsurilor la provocările cu care se confruntă astăzi familia contemporană.

Familia este înţeleasă drept cea mai însemnată uniune socială de care depind dezvoltarea, stabilitatea şi, mai ales, existenţa întregii societăţi.

Conform tradiţiei, respectând toate măsurile impuse de autorităti, au fost sărbătorite 7 familii căsătorite în comuna Cumpăna, care în acest an aniversează ,,Nunta de aur” – 50 de ani de căsătorie și 9 familii care și-au unit destinele în acest an.

În familie vom găsi mereu oaza noastră de liniște, dincolo de problemele cotidiene, griji și agitație. Pentru că, indiferent de situație, acasă va fi locul în care ne vom simți tot timpul cel mai bine. Dincolo de carieră, succes și bani, cei din familie  ne vor fi mereu alături. Sunt cei  care ne iubesc, ne sprijină și ne încarcă mereu cu energia de care avem nevoie ca să mergem mai departe. Iar pentru ei importante rămân clipele petrecute împreună și amintirile pe care le clădim în fiecare zi. Amintirile alături de cei dragi sunt cea mai de preț moștenire pe care o vom lăsa în urmă.

         Toți cei prezenți au primit  diplome, flori, daruri simbolice, care să le amintească de acest moment unic din viaţa domniilor sale.

La mulți ani minunați!

Comentariile sunt oprite.

Close Search Window
Sari la conținut